Admin Admin
بطاقة الشخصية مكتبة الصور: (3/3)
| موضوع: مقاطع رعب افلام الجمعة يوليو 04, 2008 4:30 pm | |
| hasQT = hasQT(); y_up_embedW = 656; y_up_embedH = 369; y_up_txtMessage = "VIDEO"; y_up_clipLimit = 30; y_up_chromemode = 3; y_up_bgcolor = "#000000"; y_up_displaymode = 1; y_up_popupEnable = 2; y_up_shareEnable = 0; y_up_loop = 1; y_up_preview = 0 y_up_contentXml = ''; y_up_contentXml += ''; y_up_contentXml += ''; y_up_contentXml += ''; y_up_contentXml += ''; y_up_contentXml += ''; y_up_contentXml += ''; y_up_contentXml += ''; y_up_contentXml += ''; y_up_contentXml += ''; y_up_contentXml += ''; y_up_contentXml +=''; y_up_eAutoStart = parseInt("7254444"); y_up_eventHandler = function( pType, pItem ) { if ( pType == "itemBegin" ) { if ( pItem.type == "S_AD" ) { adPlaying = true; playAdvertisement(); } else if ( pItem.type == "S_STREAM" ) { YAHOO.util.Dom.setStyle(document.getElementById('videooverlay'),"visibility","hidden"); curFmt = y_up.getPlayerType(); adPlaying = false; clipId=y_up.getCurrentVideoID(); highlightrow(clipId); duration = y_up.getContentDuration(); changetitle(clipId, duration); } } else if ( pType == "itemEnd" ) { if ( pItem.type == "S_AD" ) { adPlaying = false; } else if ( pItem.type == "S_STREAM" ) { unhighlightrow(); } } } y_up_eDetect = 1; .yup-table { border-collapse: collapse; }.yup-table td { padding: 0; margin: 0; }.yup-playercontent { }.yup-traycontent { }.yup-T1 { height: 5px; width: 1px; }.yup-T2 { height: 5px; width: 4px; }.yup-T3 { }.yup-T4 { height: 5px; width: 4px; }.yup-T5 { height: 5px; width: 1px; }.yup-T6 { height: 5px; width: 0px; }.yup-M1 { width: 1px; }.yup-M2 { width: 0px; }.yup-MW { width: 4px; }.yup-B1 { height: 5px; width: 1px; }.yup-B2 { height: 5px; width: 4px; }.yup-B3 { }.yup-B4 { height: 5px; width: 4px; }.yup-B5 { height: 5px; width: 1px; }.yup-B6 { height: 5px; width: 0px; } | [td class=yup-MW][/td] [td class=yup-M1][/td] [td class=yup-M2][/td] [tr][td class=yup-M1][/td] [td class=yup-traycontent style="BACKGROUND: #ffffff" colSpan=3]
try { if ( (y_up) && (y_up.tech == "wmp") && (!!y_up.player) && (typeof y_up.player.player_onPlayStateChange == "function") ) { y_up.player.player_onPlayStateChange(NewState) } } catch (err) { }
[/td] [td class=yup-M1][/td] [td class=yup-M2][/td][/tr] [tr id=yup-adRow style="DISPLAY: none"][td class=yup-M1][/td] [td class=yup-MW][/td] [td class=yup-traycontent id=yup-adContent style="BACKGROUND: #ffffff" align=middle][/td] [td class=yup-MW][/td] [td class=yup-M1][/td] [td class=yup-M2][/td][/tr] [tr][td class=yup-B1][/td] [td class=yup-B2][/td] [td class=yup-B3][/td] [td class=yup-B4][/td] [td class=yup-B5][/td] [td class=yup-B6][/td][/tr] Your browser appears to have Javascript disabled. To watch videos and experience other functionality Javascript must be enabled.
ver = getQTVer(); if (!ver) { hideOverlayLinks(); }
Added Jul 3, 2008 NOW: "Tooth Fairies"(0:43)
Buzz up!
Video TitleTimeDescriptionOther FormatsAdded 1 | 'Hellboy II: The Golden Army' Theatrical Trailer | 2:37 |
|
| Apr 3, 2008 | 2 | 'Hellboy II: The Golden Army' Teaser Trailer | 2:17 |
|
| Jan 3, 2008 | 3 | "Locker Room" | 0:55 |
|
| Jul 3, 2008 | 4 | "Tooth Fairies" | 0:43 |
|
| Jul 3, 2008 | 5 | "Golden Army" | 0:40 |
|
| Jul 3, 2008 | 6 | "Crime Scene" | 0:33 |
|
| Jul 3, 2008 | 7 | "Bag Lady" | 0:41 |
|
| Jul 3, 2008 | 8 | "Elemental" | 0:46 |
|
| Jul 3, 2008 | 9 | "Featurette" | 1:32 |
|
| Jul 3, 2008 | 10 | "Behind the Scenes: The Golden Army Chamber&q... | 2:36 | Director Guillermo del Toro and his crew take... more »
|
| Jul 3, 2008 |
var titlelinks = YAHOO.util.Dom.getElementsByClassName("clickToPlay","a"); YAHOO.util.Event.addListener(titlelinks, "click", playerLink); attachLinkListeners(); truncateVideoDescr(); ver = getQTVer(); if (!ver){ fixStreamlinks(0,1,0,0,0,0,0,0,0,1, Array); //hideOverlayLinks(); } if ((ver) && (parseInt(ver) |